Vind jouw beste deal!
Sim Only

Waarom een Sim Only abonnement aantrekkelijk is

blog afbeelding sim only
Leestijd: 2 minuten

Waarom een Sim Only abonnement aantrekkelijk is

Sim Only abonnementen zijn in opkomst. Ben je nog tevreden over je smartphone nadat je abonnement is afgelopen? Of heb je een nieuwe smartphone op het oog maar wil je hier geen abonnement bij afsluiten? Kies dan voor een Sim Only abonnement. Bij een Sim Only abonnement neem je een abonnement af zonder smartphone. Een Sim Only abonnement heeft meerdere voordelen. Besparen.nl zet deze voordelen voor jou op een rijtje.

Bespaar kosten

Smartphones worden steeds krachtiger en gaan langer mee. Het is dus niet altijd nodig om een nieuw abonnement met smartphone af te sluiten. Na afloop van je abonnement kun je ook kiezen voor een Sim Only abonnement. Je betaalt alleen voor de belminuten, SMS’jes en MB’s. Je hoeft dus geen smartphone meer af te lossen. Dit scheelt je tientallen euro’s per maand!

Keuzevrijheid

Bij een Sim Only abonnement heb je veel vrijheid in het kiezen van een abonnement. Er zijn meerdere grote aanbieders die verschillende Sim Only abonnementen aanbieden. Kies bijvoorbeeld voor een abonnement dat je iedere maand kunt opzeggen. Je zit dan niet vast aan een langdurig abonnement. Je zou ook kunnen kiezen voor een prepaid Sim Only. Je hebt dan helemaal geen contract en nog meer vrijheid. Een Sim Only abonnement is vaak wel goedkoper dan een prepaid Sim Only. Wil je meer weten over prepaid Sim Only oplossingen? Kijk dan op deze website. Bij een abonnement met smartphone zit je vaak één of twee jaar vast aan een contract. Bij veel Sim Only aanbieders is het mogelijk om zelf je abonnement samen te stellen. Bel je bijna nooit, maar maak je wel vaak gebruik van internet? Kies dan voor minder belminuten en meer MB’s. Met onze vergelijker kies je het Sim Only abonnement dat bij jouw voorkeuren past.

Smartphone uitkiezen

Nog meer goed nieuws! Je kunt nu op zoek naar de smartphone die jij wilt gaan gebruiken. Heb je nog een oude smartphone liggen die bruikbaar is? Of heb je een smartphone op het oog? Als een smartphone simlock vrij is, kun je deze probleemloos gebruiken bij je Sim Only abonnement. Ben je ontevreden over een smartphone, dan plaats je eenvoudig je Sim Only kaart in een ander toestel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *