Vind jouw beste deal!

Sim Only

vergelijken

Vind jouw beste deal!

Heb je een Sim Only abonnement en is het tijd om deze te verlengen? Door gebruik te maken van onze vergelijker kun je Sim Only abonnementen eenvoudig vergelijken en kies je het abonnement dat bij je past. Een Sim Only abonnement vergelijken doe je eenvoudig via Besparen.nl!


contact besparen home

Sim Only vergelijken

Op zoek naar de beste deal voor een Sim Only abonnement? Wij vergelijken de volgende aanbieders voor jou:


Besparen op Sim Only

Wanneer je kiest voor een Sim Only abonnement, ontvang je alleen een simkaart met telefoonnummer en daarop het door jou gekozen abonnement. Een mobiele telefoon schaf je apart aan. Let wel goed op dat de telefoon die je koopt simlockvrij is. Maar hoe kies je nu het abonnement dat bij je past? Ga je voor belminuten of voor MB’s? Voor snelheid of voor de contractduur? Gebruik de Sim Only vergelijker van Besparen.nl om het aanbod van verschillende aanbieders (en de onderlinge prijsverschillen) te vergelijken. Kies eenvoudig en snel het abonnement dat bij jou past.

Klantenservice

Heb je een vraag over hoe je het beste kunt besparen in jouw situatie? Neem contact op!

 

Contact opnemen    WhatsApp

contact besparen home

contact besparen home

De beste deal voor een Sim Only abonnement

Niemand betaalt graag te veel.. Daarom zijn we op zoek naar de beste deal. Het liefst in twee minuten. Daar helpt Besparen.nl je graag bij! Met de slimme tools op onze website vind jij binnen 2 minuten de beste Sim Only deal. En als je er toch zelf niet helemaal uitkomt? Bel of app dan even met een van onze experts.

Nieuwsbrief

Wil jij graag meer tips en aanbiedingen ontvangen om nóg meer te besparen? Schrijf je in!


contact besparen home

Nog meer besparen?

Benieuwd waar jij nog meer op kunt besparen? Neem ook eens een kijkje bij onze andere vergelijkers!

Autoverzekering
Bereken jouw voordeel
Direct vergelijken
Energie
Besparen op je energierekening?
Bespaar direct
Alles-in-één
Een goedkoper abonnement?
Direct afsluiten
Smartphone
Smartphones vergelijken?
Vergelijk nu!
Bespaartips
Lees onze blogs met bespaartips.
Lees verder

Sim Only vergelijken

Op Besparen.nl kun je eenvoudig verschillende Sim Only abonnementen vergelijken. Je kunt het abonnement kiezen dat bij je past. Ga je voor meer MB’s of meer belminuten? Bekijk in de vergelijker ook direct de voor- en nadelen per aanbieder.

Goedkoop Sim Only abonnement

Via onze vergelijker kun je verschillende aanbiedingen bekijken van diverse providers. Zo zie je in één oogopslag wat voor jou de slimste deal is.

Waarom Sim Only?

Heb je een toestel dat nog goed werkt? Of heb je een toestel gevonden dat goedkoper is als je deze los koopt in plaats van bij een abonnement? Dan is een Sim Only abonnement het overwegen waard. Je betaalt dan minder voor je abonnement. Ook hebben veel Sim Only abonnementen een kortere looptijd of zijn maandelijks opzegbaar.

Verschillende simkaarten

Er zijn verschillende soorten simkaarten. Wanneer je een simkaart ontvangt bij je Sim Only abonnement en deze past niet in je toestel, kun je (vaak kosteloos) een kaartwissel inclusief nummerbehoud aanvragen.

Simlockvrij

Wil je een Sim Only abonnement omdat je al een toestel hebt? Let er dan goed op dat je toestel simlockvrij is. Wanneer een toestel los wordt verkocht, is dit meestal een simlockvrij toestel. Wanneer je een toestel gebruikt uit een eerder abonnement zijn providers verplicht om na een jaar de simlock eraf te halen.