Vind jouw beste deal!

Over  besparen.nl
Besparen op je vaste lasten en meer geld overhouden voor leuke dingen! Wie wil dat niet? Besparen.nl is een onafhankelijke vergelijker in verschillende financiële producten zoals autoverzekeringen, telefoonabonnementen (met of juist zonder toestel), Energie, Internet-, Tv- en Bellen. Door onze overzichtelijke vergelijkers kun je eenvoudig en snel een keuze maken die bij je past. Zo heb je keuze uit een groot aantal aanbieders en stel je zelf je bundel of product samen.

Besparen is jouw onafhankelijke keuzehulp. Wij van besparen.nl helpen je met het maken van een keuze die bij je past. De vergelijkers op besparen.nl staan direct in verbinding met de aanbieder die jij kiest. Je ontvangt de gekozen producten en bijbehorende facturen dan ook direct van de aanbieder die jij kiest. Besparen.nl heeft hier geen inzage in of invloed op.

Om u te voorzien van een zo eerlijk mogelijk vergelijk, vinden wij het bij Besparen.nl belangrijk om een beheerst beloningsbeleid te voeren. Dit is vastgelegd in het beloningsbeleid van de RISK Groep.

Klantenservice

Heb je een vraag over hoe je het beste kunt besparen in jouw situatie? Neem contact op!

 

Contact opnemen

contact besparen home

Bespaar direct

Waar kun jij op besparen? Vergelijk simpel & snel het aanbod van verschillende aanbieders!

Autoverzekering
Bereken jouw voordeel
Direct vergelijken
Energie
Besparen op je energierekening?
Bespaar direct
Sim Only
Data, sms en bellen vergelijken.
Vergelijk direct
Alles-in-één
Een goedkoper abonnement?
Direct afsluiten
Smartphone
Smartphones vergelijken?
Vergelijk nu!

Vergelijken

Op zoek naar de beste deal vergelijken wij voor jou de volgende aanbieders:

contact besparen home


Wat de meeste klanten willen weten


Besparen.nl is een onafhankelijke vergelijker voor verschillende financiële producten zoals telefoonabonnementen (met of juist zonder toestel), energie, internet, tv en bellen. Door onze overzichtelijke vergelijkers kun je eenvoudig en snel de keuze maken die bij jou past. Zo heb je keuze uit een groot aantal aanbieders en stel je zelf je bundel of product samen. Door via onze onafhankelijke vergelijker over te stappen, word je direct doorverwezen naar je nieuwe aanbieder.

Via de onafhankelijke vergelijkers van besparen.nl kunnen verschillende producten worden vergeleken, zoals energie, smartphones, internet, tv en bellen en Sim Only. In de toekomst zullen er nog meer vergelijkers op de website komen.

Dit verschilt per leverancier en tot wanneer je huidige contract loopt. Bij sommige aanbieders kun je zelf kiezen wat de ingangsdatum is. Meestal vindt het aansluiten ongeveer vier weken vanaf de besteldatum plaats. Je kunt bij de meeste aanbieders de ingangsdatum kiezen, één tot drie maanden na de besteldatum.

Op Besparen.nl laten wij jou aanbiedingen zien van de leveranciers. Dit zijn algemene aanbiedingen, maar kunnen ook persoonlijke aanbiedingen zijn als je jouw gegevens hebt ingevuld.

Ja, je kunt je overstap binnen 14 werkdagen kosteloos annuleren bij je leverancier.