Vind jouw beste deal!

Klantenservice

De klantenservice is nu gesloten
Openingstijden

maandag9:00 — 17:00
dinsdag9:00 — 17:00
woensdag9:00 — 17:00
donderdag9:00 — 17:00
vrijdag9:00 — 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Wat de meeste klanten willen weten


Besparen.nl is een onafhankelijke vergelijker voor verschillende financiële producten zoals telefoonabonnementen (met of juist zonder toestel), energie, internet, tv en bellen. Door onze overzichtelijke vergelijkers kun je eenvoudig en snel de keuze maken die bij jou past. Zo heb je keuze uit een groot aantal aanbieders en stel je zelf je bundel of product samen. Door via onze onafhankelijke vergelijker over te stappen, word je direct doorverwezen naar je nieuwe aanbieder.

Via de onafhankelijke vergelijkers van besparen.nl kunnen verschillende producten worden vergeleken, zoals energie, autoverzekeringen, smartphones, internet, tv en bellen en Sim Only. In de toekomst zullen er nog meer vergelijkers op de website komen.

Dit verschilt per leverancier en tot wanneer je huidige contract loopt. Bij sommige aanbieders kun je zelf kiezen wat de ingangsdatum is. Meestal vindt het aansluiten ongeveer vier weken vanaf de besteldatum plaats. Je kunt bij de meeste aanbieders de ingangsdatum kiezen, één tot drie maanden na de besteldatum.

Op Besparen.nl laten wij jou aanbiedingen zien van de leveranciers. Dit zijn algemene aanbiedingen, maar kunnen ook persoonlijke aanbiedingen zijn als je jouw gegevens hebt ingevuld.

Ja, je kunt je overstap binnen 14 werkdagen kosteloos annuleren bij je leverancier.

Contactgegevens

Besparen.nl is een handelsnaam van Risk Direct BV.

Naam: Besparen.nl
Telefoon: 030 - 303 06 15
E-mail: hallo@besparen.nl
AFM nummer: 12012535
KvK nummer: 69653852
BTW nummer: 8212.42.234.B.01
KiFiD nummer: 300.008506

Klacht

Sorry... Soms zitten we er helemaal naast. Of duurt het te lang voordat je een antwoord van ons ontvangt? Of zijn we onduidelijk geweest in onze kleine lettertjes? Of krijg je niemand aan de lijn die je goed kan helpen? Soms is het ook gewoon lastig om een standpunt te bepalen. Maar hoe nu verder? Meld jouw klacht bij ons, dan nemen wij deze snel in behandeling. Klik op onderstaande button voor meer informatie of om je klacht direct te melden.

Klacht

contact besparen home

Over Besparen.nl

Besparen op je vaste lasten en meer geld overhouden voor leuke dingen! Wie wil dat niet? Besparen.nl is een onafhankelijke vergelijker voor verschillende financiële producten zoals telefoonabonnementen (met of juist zonder toestel), autoverzekering, energie, internet, tv en bellen. Met onze overzichtelijke vergelijkers kun je eenvoudig en snel de keuze maken die bij je past. Zo heb je keuze uit een groot aantal aanbieders en stel je zelf je bundel of product samen.

Besparen.nl is jouw onafhankelijke keuzehulp. Wij van besparen.nl helpen je met het maken van de keuze die bij je past. De vergelijkers op besparen.nl staan direct in verbinding met de aanbieder die jij kiest. Je ontvangt de gekozen producten en bijbehorende facturen dan ook direct van de aanbieder die jij kiest. Besparen.nl heeft hier geen inzage in of invloed op.