Vind jouw beste deal!

Direct besparen op je autoverzekering!

Wil je graag op je autoverzekering besparen? Dat kan met onderstaande vergelijker van onze businesspartner Overstappen.nl. Met deze vergelijker vergelijk je verschillende goedkope autoverzekeringen. Je kunt kiezen uit 3 dekkingen en meerdere aanvullende verzekeringen.

contact besparen home

Goedkope autoverzekeringen vergelijken

Op zoek naar de beste deal voor een autoverzekering? Wij vergelijken de volgende aanbieders voor jou:


Besparen op je autoverzekering

Ben jij op zoek naar de goedkoopste autoverzekering? Een autoverzekering met een uitgebreide dekking? Of zoek je een goedkope autoverzekering met uitgebreide dekking en het liefst ook nog goede voorwaarden? Maak eenvoudig een keuze met behulp van de Besparen.nl vergelijker. Je kunt met de onafhankelijke vergelijker van Besparen.nl direct geld op je autoverzekering besparen.

Sluit in 5 stappen jouw nieuwe autoverzekering af: 
Stap 1: Vul een geldig kenteken, je postcode en je geboortedatum in.
Stap 2: Geef je schadevrije jaren op. 
Stap 3: Geef aan hoeveel kilometers je gemiddeld per jaar jaar rijdt. 
Stap 4: Kies de dekking die je wilt hebben. (WA, WA+ of Allrisk)
Stap 5: Kies de autoverzekering die bij je past en begin direct met besparen!

Let op: vergeet niet je bestaande verzekering op te zeggen nadat je de bevestiging hebt ontvangen dat er dekking is!

Klantenservice

Heb je een vraag over hoe je het beste kunt besparen in jouw situatie? Neem contact op!

 

Contact opnemen    WhatsApp

contact besparen home

contact besparen home

De beste autoverzekering deal

Niemand betaalt graag te veel voor een autoverzekering. Daarom zijn we op zoek naar de beste deal. Het liefst in twee minuten. Daar helpt Besparen.nl je graag bij! Met de slimme tools op onze website vind jij binnen 2 minuten de beste autoverzekering deal. En als je er toch zelf niet helemaal uitkomt? Bel of app dan even met een van onze experts.

Nieuwsbrief

Wil jij graag meer tips en aanbiedingen ontvangen om nóg meer te besparen? Schrijf je in!


contact besparen home

Nog meer besparen?

Benieuwd waar jij nog meer op kunt besparen? Neem ook eens een kijkje bij onze andere vergelijkers!

Energie
Besparen op je energierekening?
Bespaar direct
Sim Only
Data, sms en bellen vergelijken.
Vergelijk direct
Alles-in-één
Een goedkoper abonnement?
Direct afsluiten
Smartphone
Smartphones vergelijken?
Vergelijk nu!
Bespaartips
Lees onze blogs met bespaartips.
Lees verder

Autoverzekering vergelijken

Waarom een autoverzekering vergelijken?

De premie van je autoverzekering komt maandelijks terug. Daarom is het verstandig om je autoverzekeringen regelmatig te vergelijken. De premies van de aanbieders wisselen regelmatig, waardoor jij waarschijnlijk direct kunt besparen.

In de Besparen.nl vergelijker krijg je een goed overzicht van alle aanbieders. Je kunt in één oogopslag zien welke autoverzekering de beste voorwaarden heeft en welke autoverzekering het goedkoopst is.

Dekkingen autoverzekering

Via de vergelijker van Besparen.nl kun je kiezen uit drie dekkingen: WA (minimaal verplicht), WA+ (beperkt casco) en All Risk (volledig casco). Een WA verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid) dekt de schade die je aan anderen en hun eigendommen toebrengt tijdens een ongeval. Een WA+ verzekering dekt naast de schade die je aan andere toebrengt ook de ruit- brand- of stormschade aan je voertuig. Ook wordt bij een WA+ verzekering de schade als gevolg van inbraak of diefstal gedekt. Bij een All Risk verzekering wordt naast de bovengenoemde schade ook de schade door vandalisme of eigen schuld gedekt.

Aanvullende verzekeringen

Het is ook mogelijk om in de vergelijker van Besparen.nl aanvullende verzekeringen toe te voegen aan je autoverzekering. Je kunt onder andere kiezen uit de volgende aanvullende verzekeringen: schadeverzekering inzittenden, pechhulp in Nederland en/of buitenland, rechtsbijstand, ongevallenverzekering en no-claim beschermer. Afhankelijk van de aanbieder die je kiest worden een of meerdere aanvullende dekkingen getoond. Hoe meer aanvullende verzekeringen je kiest, hoe hoger de premie is. De hoogtes van de premie verschillen per aanbieder.

Premie bij een autoverzekering

De hoogte van de premie bij een autoverzekering wordt bepaald door verschillende factoren. Een aantal van deze factoren zijn leeftijd, postcode, het type auto, het aantal schadevrije jaren en het aantal gereden kilometers. Wanneer je gemiddeld veel kilometers rijdt, vorm je voor de aanbieder een hoger risico. Je premie zal dan hoger uitvallen.

Overstappen autoverzekering

Heb je al een autoverzekering, maar wil je overstappen naar een nieuwe autoverzekering? Je kunt via de vergelijker van Besparen.nl gewoon een autoverzekering afsluiten. Het opzeggen van je oude autoverzekering moet je zelf doen. Let wel goed op de opzegtermijn van je oude autoverzekering.